Jurnalul unei fete blonde sau

Cuvinte goale.

marți, 25 mai 2010

O zi in care toate merg pe dos!


 Nu stiu exact la ce se rezuma o zi in care totul merge pe dos dar probabil e cam asa:
11:30-Ma trezesc fara chef de nimic.Firar iar o sa intarzii.Sar din pat, fac un dus rapid, ahh iar' pierd prea mult timp in fata dulapului.Aleg un tricou si niste jeansi la intamplare. Arunc o privire peste orar,iau ghiozdanu' si plec.
11:55-Ajung in statie si imi amintesc "Am uitat sa incui usa".O iau la fuga pana acasa.Scot cheia si...Surpriza incuiasem usa.
12:03-Ajung inapoi in statie. Autobuzul nu mai vine.
12:10-In sfarsit urc in autobuz.Ocup un loc,scot mp4'ul si ascult muzica. La un moment dat simt o ciupitura de brat.O batranica vroia sa stea jos. I'am spus ca ziua mea a inceput destul de prost si am rugat'o sa nu ma oblige sa spun ceva ce nu ar vrea sa auda. Dupa ce vorbeste vreo 5 minute in legea ei se potoleste.
12:28-Mai sunt 2 statii pana la scoala.Soferul ne anunta ca autobuzul are o defectiune si va trebui sa ne continuam drumul cu autobuzul urmator.Cobor.Urmatorul autobuz era peste 6 minute.Intr'o zi obisnuita nu mi s'ar fi parut mult.Dar cum sunt in mare intarziere o iau la fuga.
12:43-Ajung la scoala.Elevul de servici se incapataneaza sa ocolesc pe la intrarea elevilor.
12:46-[Inca 4 minute pana la pauza].Intru in clasa ma scuz de intarziere si ma duc la locul meu.
13:00-Mate.Profa intra nervoasa in clasa.Ne spune sa stam jos si ca este foarte dezamagita de noi.[Ahh. Am uitat. TEZELE.]
Ne imparte foile. 6 .Minunat.Alta morala.
In sfarsit se termina ora.
14:00-Istorie. Lucrare. [ Cine sa mai tina minte toate asteaa? ]. Scot caietul pe picioare si incep sa copiez.
14:50-Predam lucrarile. Ma consult cu ceilalti. La dracu'.Am copiat lectia gresita.
15:00-Romana. Ma asculta. Tudor Arghezi. Cine mai e si asta? Vocalistul vreunei trupe?. Dupa ce ii insir cateva lucruri fara sens din ce imi mai amintesc imi spune sa stau jos. 5.
16:00-Franceza. Iar intra si tranteste catalogu' incercand sa faca liniste.N'am chef sa scriu.Vorbesc cu colegii. Ma da afara cu nemotivat.
17:00-Dirigentie. Ma intreaba ce's cu absentele alea ce as fi putu sa zic? "Nu mai am chef de scoala" ?..Asa ca tac.
18:00-In sfarsit scapam.
18:30-Ajung acasa.Mama e foarte suparata.Iar am lasat dezastru in camera.Drept urmare ma pune sa adun toate hainele imprastiate,revistele,foile si celelalte.
Termin si cu asta.
La 21:13-Ma suna o colega sa ma intrebe ce mai fac si sa imi aminteasca de proiectul la geografie care trebuie predat curand.
WTF? Am uitat si de asta. Asa ca ma apuc rapid sa caut pe net niste informatii despre Egiptul antic. Stiu de pe la desene ceva de Tutenstain [nu'mi pasa daca am scris corect sau nu:)) ]..
23:34-Am terminat "proiectul". Rup foaia din calendar. SAMBATA? Omg daca si de asta am uitat. Clar am nevoie de Memoplus.
[Nu am patit asa ceva.Ma chinuia talentu'. Stiu ca sunt niste bla-bla'uri incredibile.Da' cand te chinuie te chinuie:))=)) ]

Un comentariu: