Jurnalul unei fete blonde sau

Cuvinte goale.

marți, 27 iulie 2010

Le Tour De France!!

Am zis ca voi face o postare despre Turul Frantei…De unde pasiunea pentru ciclism?!Simplu..De la Emil…
S’a terminat Turul Frantei…Defapt s’a terminat pe 25…Primele 3 locuri fiind ocupate de 
1.       Alberto Contador din Spania de la echipa Astana..El a castigat si anul trecut si acum 3 ani…Ar mai trebui sa castige inca de 10 ori ca sa ii depaseasca recordul mondial lui Amstrong [ 7 ani la rand] si sa intre in  cartea recordurilor…Am uitat…A avut tricoul galben ..:)
2.      Andy Schleck din Luxemburg de la echipa Saxo Bank..A avut 39 de secunde in spatele lui Contador..A avut tricoul alb…Initial am vrut ca el sa castige da’ era cam imposibil…Pentru ca Contador e cel mai bun...
3.      Denis Menchov din Rusia….Pana la proba de contra-timp a fost o mare disputa pe locul 3..Intr’e el si Samuel Sanchez…Si se pare ca el a reusit!!!!
 Si s’a terminat Turul Frantei..
·         Asta a fost ultimul Tur al Frantei al lui Lens Amstrong…Cred ca s’a cam saturat si el saracu’…A castigat 7 ani la rand…Si a intrat in istorie pentru asta…Super tare oricum!!

Si cam asta a fost Turul Frantei..Nu chiar asta..Cu mai multe accidente si accidentari..Oricum la anul cred ca o sa fie ceva mai interesant pentru ca asta a fost destul de plicticos..Cam prea multa prietenie intre Contador si Schleck …Asteptam anul viitor…!
                
                 Mult’am! Anna 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu